Tribüünidele, kaelas fännisall, taskus koroonapass

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi Tuleviku juuli viimasel päeval Tartu Tammekaga peetud kohtumisele pääses publik ilma kontrollita. Selle nädala algusest tuleb esindusmeeskonna kodumängudel oma nakkusohutust tõestada.
Viljandi Tuleviku juuli viimasel päeval Tartu Tammekaga peetud kohtumisele pääses publik ilma kontrollita. Selle nädala algusest tuleb esindusmeeskonna kodumängudel oma nakkusohutust tõestada. Foto: Elmo Riig

Esmaspäevast Eestis kehtivate piirangute kohaselt on sisetingimustes üritustel ja tegevustes osalema lubatud kuni 50 ja õues kuni 100 inimest ning suurema osalejate arvu puhul tuleb tagada nakkusohutus ja selle kontroll. Et sama kehtib spordivõistlustel, tuleb edaspidi peale fännisalli või -trummi tribüünile kaasa võtta nakkusohutust kinnitav tõend.

Nagu ütles Viljandi Tuleviku jalgpalliklubi turundusjuht Marek Tiits, on Tulevik nende piirangute valguses arvestanud publikuarvu kahanemisega. «See on paratamatu, et nende piirangutega saavad rohkem pihta need klubid, kellel käib tribüünil rohkem rahvast,» lausus ta, vihjates sellele, et Tulevik hoiab Premium-liigas kodumängude keskmise külastatavuse arvestuses kolmandat kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles