Tulevik vandus tulises lahingus Paide Linnameeskonnale alla (1)

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Fotomeenutus ilusamatest aegadest 19. mail, kui Tulevik tulemusega 1:0 Paide Linnameeskonda võitis.
Fotomeenutus ilusamatest aegadest 19. mail, kui Tulevik tulemusega 1:0 Paide Linnameeskonda võitis. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Liigatabelis kolmandal kohal paiknev Paide Linnameeskond võõrustas laupäeval koduväljakul tabelis seitsmendal kohal asuvat Viljandi Tulevikku. Sel hooajal on mõlemad meeskonnad teineteist ka korra 1:0 võitnud, laupäeval pidi Tulevik aga alla vanduma ning tulemusega 3:1 läks võit Paidele.

Mängu esimese värava lõi Ragnar Klavan esimese poolaja teisel lisaminutil, selle tulemusega mindi ka vaheajale. Mängu 68. minutil viigistas Tuleviku mängija Nikita Komissarov seisu, ent see jäi ka Tuleviku ainsaks väravaks. 76. minutil viis Klavan Paide taas juhtima ning 89. minutil lennutas Siim Luts Tuleviku väravasse kolmandagi palli ning tulemusega 3:1 Paide meeskond ka võitis.

Mängu 45. minutil sai Viljandi Tuleviku mängija Ganiu Atanda Ogungbe kollase kaardi, millele järgnes esimese poolaja viiendal lisaminutil kollane kaart Paide meeskonna mängijale Kristofer Pihtile. Kollase kaardi sai ka Paide mängija Deabeas Nii Klu Owusu Sekyere. Sellega eksimused piirdusid, rohkem kollaseid kaarte mängus ei antud, samuti ei antud ainsatki punast kaarti.

Tuleviku peatreener Jaanus Reitel ütles enne mängu portaalile Jalgpall, et pärast kahte võidetud mängu peab Tulevik kiiresti end ümber lülitama Paide lainele. "Neil on kõik paremad mängijad tagasi rivis, lisaks täiendus Viljandist. Seega tuleb väga kompromissitu võitlus," sõnas Reitel.

Tuleviku mängija Marten Ritson märkis aga, et emotsioon on enne mängu hea. "Tuleb raske mäng, aga oleme sada protsenti valmis."

Pärast mängu lausus kaks väravat löönud Ragnar Klavan Soccernetile, et laupäevane mäng ei olnud tegelikult sugugi lihtne ning Tulevik tegi tegelikult hea mängu. Paide meeskonna esinemisega Klavan päris lõplikult rahule ei jäänud, lisaks ei tähistanud ta võitu endise kodumeeskonna vastu. "Olen seal veetnud pool oma elu, nemad on mind üles kasvatanud," märkis ta.

Tabelis kergitas võidukas mäng Paide Linnameeskonna teisele kohale, kahe punktiga mööda Tallinna FC Florast. Tabelit juhib 49 punktiga Levadia. Tulevik jäi seitsmendale kohale.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles