Pühapäeval heisatakse olümpiasangarite tunnustamiseks lipud

Priscilla Õmblus
Copy
Valitsuse otsusega heisatakse pühapäeval Eesti lipud kõigis riigiasutustes, et tähistada Eesti sportlaste edukat osalemist Tōkyō suveolümpiamängudel. Lippe on oodatud heiskama ka kõik teised.
Valitsuse otsusega heisatakse pühapäeval Eesti lipud kõigis riigiasutustes, et tähistada Eesti sportlaste edukat osalemist Tōkyō suveolümpiamängudel. Lippe on oodatud heiskama ka kõik teised. Foto: Elmo Riig

Valitsus kehtestas eelmisel neljapäeval erakorralise lipupäeva Eesti sportlaste olümpiasaavutuste tunnustamiseks. Eesti lipu heiskavad 8. augustil kõik riigiasutused, kuid sportlastele on oodatud lippudega au andma ka kõik teised.

Eesti epeenaiskond koosseisus Julia Beljajeva, Erika Kirpu, Katrina Lehis ja Irina Embrich krooniti läinud nädalal Tōkyō olümpiamängudel olümpiavõitjaks. See lõpetas 13 aastat väldanud Eesti kullapõua.

Riigilipp heisatakse päikesetõusul, kuid mitte hiljem kui kell 8 ja langetatakse päikeseloojangul. Lipud heisatakse asutuse kõikidesse tühjana seisvatesse lipumastidesse ning -vardahoidjatesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles