Vaata, kus saab Viljandimaal lähiajal vaktsineerida!

Hans Väre
, Sakala peatoimetaja
Copy
Ette teatamata saab Viljandi haiglas tavaliselt vaktsineerida ühel päeval nädalas.
Ette teatamata saab Viljandi haiglas tavaliselt vaktsineerida ühel päeval nädalas. Foto: Marko Saarm

Viljandi haigla ootab kõiki huvilisi koroonaviiruse vastu kaitsepookima nii eelregistreerimisega kui ilma selleta.

"Selle nädala kogemus näitab, et pikki järjekordi ei teki ning huvilised saavad kiiresti süstile," ütles Viljandi haigla koostööteenuste juht Krista Valdvee. "Hea meel on tõdeda, et suure osa vaktsineerima tulijatest moodustavad kooliealised."

Täna, 5. augustil vaktsineeritakse kella 15.30-ni haigla peahoone C-korpuse kolmanda korruse saalis alates 12. eluaastast sobiva Pfizeri vaktsiiniga. Krista Valdvee sõnul on vabu aegu täna piisavalt, mistõttu võib ennast varem kirja panna või ka lihtsalt kohale tulla.

Reedel vaktsineeritakse Pfizeriga kella 9–15.30 haigla peahoone C-korpuse kolmanda korruse saalis varem registreerimata, elava järjekorra alusel.

Pühapäeval, 8. augustil ootab Viljandi haigla vaktsineerimisbuss kaitsesüstile kella 10–18 Suure-Jaani Tervisekoja parklas. Lisaks Pfizeri vaktsiinile on seal võimalik täisealisi vaktsineerida ühedoosilise Jansseni vaktsiiniga.

Järgmisel nädalal vaktsineeritakse eelneva registreerimisega haigla B-korpuse vaktsineerimiskabinetis esmaspäevast neljapäevani kella 9–15.30. Aega saab saab kirja panna nii registratuuri telefonil 434 3001 kui veebiaadressil digilugu.ee.

Kui täna hommikul andis haigla teada, et ette registreerimata saab alates tulevast nädalast vaktsineerida laupäeviti, siis pärast läbirääkimisi haigekassaga muutis Viljandi haigla oma töökorraldust nii, et alates teisipäevast, 10. augustist on inimestel võimalik minna teisipäevast reedeni kella 8–16 haiglasse kaitsepookima ka siis, kui nad aega broneerinud pole. "Palume sel juhul pöörduda esimese korruse fuajees asuvasse registratuuri, kus pannakse andmed kirja ning juhatatakse edasi," ütles Valdvee.

Laupäeviti, alates 14. augustist, toimub vaktsineerimine ette registreerimata I korruse fuajees asuvas analüüside kabinetis kella 10–16.

Loo esimeses versioonis oli kirjas, et aega broneerimata saab Viljandi haiglas vaktsineerida vaid laupäeviti. Seda osa on ajakohastatud kell 15.30 pärast haigla ja haigekassa uut kokkulepet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles