Täiskuu koha täitnud Linn segab Hiiu ja Mulgi kööki

Kirke Katariina Siimso
Copy
Restoran Linn avas uksed eelmisel neljapäeval.
Restoran Linn avas uksed eelmisel neljapäeval. Foto: EVE NAABER

Centrumi keskuse teisel korrusel avas eelmisel neljapäeval uksed restoran Linn, mis segab kohalikku toorainet kasutades Hiiu ja Mulgi toidukultuuri.

Hiiumaalt pärit projektijuhi Sven Rosenstoki sõnul on Linn smart casual ehk mitte midagi liiga peent ega ka liiga lohakat. Toidukoha kontseptsioon on ehitatud üles Viljandi- ja Mulgimaa toorainele: kala on Võrtsjärvest, lammas Viljandimaa tootjatelt, samamoodi leivad ja muu. See teebki söögikoha projektijuhi hinnangul eriliseks. «Kohaliku tootja toiduainetest toidu tegemine on omaette väljakutse, nagu ka selle põhjal menüü ülesehitamine,» lausus Rosenstok.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles