Tōkyō olümpiamängud ⟩ Kaspar Taimsoo: võitlusvaimu oli kõvasti, aga meis ei olnud sisu

Priscilla Õmblus
Copy
28.07.2021, Tokyo
Sõudmine. Eesti paarisaerulise neljapaadi finaal. Kaspar Taimsoo, Tõnu Endrekson, Allar Raja, Jüri-Mikk Udam. 
Foto Tairo Lutter, Postimees
28.07.2021, Tokyo Sõudmine. Eesti paarisaerulise neljapaadi finaal. Kaspar Taimsoo, Tõnu Endrekson, Allar Raja, Jüri-Mikk Udam. Foto Tairo Lutter, Postimees Foto: Tairo Lutter / Postimees

Täna varahommikul kulmineerus Eesti sõudekvarteti ränk töö ja vaev Tōkyō olümpiamängudel: vahesõidus head minekut näidanud ning end finaali murdnud Eesti paarisaeruline neljapaat libises üle finišijoone teiste paatkondade järel kuuendana. Olümpiavõitjatena finišeerusid suurfavoriidid hollandlased maailmarekordi 5.32,03-ga.

"Võitlusvaimu oli kõvasti, aga meis ei olnud täna sisu," ütles Eesti paarisaeruline neljapaadi esisõudja, Viljandi sõudeklubi liige Kaspar Taimsoo vahetult pärast sõitu Postimehele antud intervjuus. "Olümpia kuues koht on ju vägev, aga enamikul meestel on medalid all. Ega enne olümpiat mõelnud keegi, et tuleme siia, sõidame finaalis, jääme kuuendaks ja on väga hea."

Medalit nõudles teisipäevases finaalsõidus lisaks Eestile Hollandi, Suurbritannia, Austraalia, Poola ja Itaalia paatkond. Eesti nelik koosseisus Jüri-Mikk Udam (Tallinna SK), Allar Raja (Pärnu SK Kalev), Tõnu Endrekson (Pärnu SK) ja Kaspar Taimsoo (Viljandi SK) jõudis finaali pühapäevase vahesõidu kaudu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles