Päästjad kustutasid teisipäeval viljapõldu, metsatulekahju ning aiamaja

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Võhmassaare külas süttis esmaspäeval raskesti ligipääsetaval maastikul ligi kolm hektarit metsa ja turbapinnast. Ala käidi kustutamas veel ka teisipäeval.
Võhmassaare külas süttis esmaspäeval raskesti ligipääsetaval maastikul ligi kolm hektarit metsa ja turbapinnast. Ala käidi kustutamas veel ka teisipäeval. Foto: Elmo Riig

Päästjad jätkasid eile Põhja-Sakala vallas Võhmassaare metsatulekahju kustutamist ning seda kontrollitakse veel ka täna. Eile põles taas üks viljapõld ning tuleroaks läks aiamaja Metskülas.

Päästeameti ööpäevainfo teatel jätkasid 27. juulil päästjad Põhja-Sakala vallas Võhmassaare külas järve ääres kolmel hektaril soisel alal metsatulekahju kustutamist. Turbapinnasesse jäänud tulekoldeid kustutati õhtul kella kümneni. Voolikud jäeti metsa ning täna tuleb ala uuesti üle kontrollida ning vajaduse korral kustutamist jätkata. Palju abi on kustutamisel olnud Kolga-Jaani vabatahtlikest.

Kell 13.10 süttis Põhja-Sakala vallas Metskülas aiamaja. Hoone põles maha, päästjad takistasid tule leviku kaugemale metsa, mis süttis 100 ruutmeetri ulatuses. Päästetöö juhi andmetel võis tulekahju alguse saada hoones köetud ahjust, mille kuumenenud metallist suitsutoru seina süütas.

Kell 14.06 süttis Viljandi vallas Savikoti külas viljakoristusmasinast lennanud sädemest 150 ruutmeetrit koristatud viljapõldu, mis kiirelt kustutati.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles