Algas ümber Viljandi järve virtuaaljooksule registreerimine

Üllar Priks
, reporter
Copy
Virtuaaljooksu võimaldavad korraldajad teist aastat.
Virtuaaljooksu võimaldavad korraldajad teist aastat. Foto: Elmo Riig

Sarnaselt eelmisele aastale saab ka tänavu joosta ümber Viljandi järve virtuaalvõistlusena ehk valida alates 5. augustist endale sobiv päev ja kellaaeg ning joosta ümber Viljandi järve.

Enne virtuaaljooksule startimist tuleb end registreerida 15 euro eest Viljandi järvejooksu kodulehel osalejaks ning distantsi läbimise järel tuleb spordikella või nutiseadmega fikseeritud trassi läbimise aeg laadida taas jooksu kodulehele. Täpsema õpetusegi leiab jooksu kodulehelt.

Virtuaaljooksu võimaldavad korraldajad teist aastat sellepärast, et põhijooksu starti 1. augustil kõik ei mahu ning mitmed virtuaaljooksul osalejad ei taha viirusohtlikul ajal suure rahvahulga seas startida. Kõik põhijooksule registreerunud, kes sooviksid osaleda virtuaaljooksul saavad end ümberregistreerida jooksu enne 1. augustit, kui saadavad sellekohase kirja e-posti aadressil suurjooks@viljandi.ee

Ümber Viljandi järve virtuaaljooksu kindel reegel on, et joosta tuleb ümber Viljandi järve. Seejuures ei saa kasutada Sammuli hobusekoplit, mis on jooksjatele avatud ainult 1. augustil. Kõik virtuaaljooksu lõpetajad saavad koha lõpuprotokollis, osaluskorra ning medali ja diplomi.

Joosta saab 30. augustini ning sel päeval lõpeb ka jooksule registreerimine. Tulemus tuleb üleslaadida hiljemalt 2. septembril.

Virtuaaljooksul paluvad korraldajad järgida ausa mängu reegleid.

Suurjooks ümber Viljandi järve peetakse 1. augustil kell 12. Starti on lubatud 2000 osalejat ning tegemist on järjekorras 92. jooksuga. Lastejooksud peetakse Viljandi staadionil 31. juulil algusega kell 17.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles