Valmis veekeskuse eelprojekt

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänaseks on kunagise restorani varemed lammutatud ning peatselt peaks algama veekeskuse ehitus.
Tänaseks on kunagise restorani varemed lammutatud ning peatselt peaks algama veekeskuse ehitus. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandisse veekeskust rajava osaühingu Leviehitus juhi kinnitusel kulgeb hoone ehituse ettevalmistus plaanipäraselt.


«Eelprojekt on valmis ning nüüd läheb see ehitusloa saamiseks linnavalitsusse,» selgitas Leviehituse juhataja Indrek Saar. «Kui luba on käes, algab ka kohe ehitus.»

Ehituseks kavatseb Leviehitus võtta laenu, mille tingimused on Saare sõnul küll kokku lepitud, kuid allkirju lepingul veel pole. Samas kinnitas ta, et mingit ohu märki selles ei peitu ning vajaliku rahastuse ettevõte kindlasti saab.

Peale ujula tulevad uude hoonesse kohvik, spordiklubi ja mõned äriruumid. Maja tuleb praeguse kava kohaselt kuni kolme korrusega ning selles on ruumi 6000 ruutmeetrit.

Linnavalitsus ostab pärast maja valmimist ära ujula osa, kus on 25 meetri pikkune ja kuue rajaga bassein, lõbustusbassein ning eraldi ujumiskoht väikelastele. Ujulasse tulevad ka saunad ning üks liutoru.

Ujula peab valmis olema 31. detsembriks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles