Uus superbänd pani Teise Kirsimäe värisema

Margus Haav
, reporter
Copy

Teine Kirsimägi oli reede õhtul äärest ääreni rahvast täis, kui laval võtsid kahe trummikomplekti taga kohad sisse Kristjan Priks (Riffarrica) ja Tõnis Noevere (Metsatöll). Raevukas ja energiline trummivalang kajas vastu ordulossi varemetelt. Alanud oli tänavuse folgi üks meeldejäävamaid kontserte. Lavale tuli Metsatöll pluss Riffarrica ehk Rifftöllica.

Metsatöll ja Riffarrica on varemgi jaganud lava, kuid mitte ühel ajal sellel olnud. Reede õhtul astusid kaks kontseptsioonilt lähedast kärekollektiivi Teisel Kirsimäel ühiselt publiku ette. Et arhailine maailmatunnetus on olnud mõlema bändi liikumapanev jõud, ei imesta bändid ise ega ka publik, et need jõud nüüd kokku said.

Enamiku kavast moodustasid ühiselt mängitud lood bändide repertuaarist, kuid loomulikult hetkeolukorda arvestades ja ära kasutades. Metsatöllu paladesse tuli lisaks nende oma pillidele akordion, Riffarrical trumm. Akordioniga tuttavaks mängitud lugudesse tuli seltsiks elektrikitarr ning palju muud. Laval oli korraga kaks trummikomplekti ja kaks torupilli, basskitarr, viled ja kannel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles