Uus mesilane Viljandi Tulevikuga liitus seni Nõmme Kaljus möllanud Jevgeni Demidov

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Viljandi Tulevikuga ühines 21-aastane Jevgeni Demidov.
Viljandi Tulevikuga ühines 21-aastane Jevgeni Demidov. Foto: Viljandi JK Tulevik

Tänavusuvise üleminekuaknaaegne esimene täiendus Viljandi Tuleviku jalgpalliklubile on 21-aastane äärepoolkaitsja, viimased neli aastat Nõmme Kaljut esindanud Jevgeni Demidov.

Tallinna JK Legioni noortesüsteemis jalgpalliteed alustanud Demidov mängis noorteklassides veel ka Tallinna JK Auguri eest, kuni liitus seejärel 2017. aastal püsivalt Nõmme Kaljuga. Samal aastal tegi ta Nõmme klubi eest debüüdi Tipneri karikasarjas ja sai kirja esimese mängu Premium-liigas. Kokku on Jevgeni Demidovil Premium-liiga kogemust 15 mängu jagu.

Viljandi Tuleviku spordidirektori Sander Posti sõnul on Demidovil head füüsilised omadused, korralik tehnikapagas ning töökus. "On hea meel, et saime oma meeskonda juurde mehe, kes tahab siin olla, on kõrgelt motiveeritud ja mis kõige tähtsam, tahab tööd rabada," kõneles Post. "Usun, et Ženja kasutab talle antud võimaluse Viljandis suurepäraselt ära ning toob siin oma parimad küljed esile. Soovin talle selleks edu."

Esimene võimalus Demidovit kollamustas särgis mängimas näha võib avaneda juba 28. juulil, kui Tulevik võõrustab Tipneri karika 1/32-finaalis neljanda liiga klubi Tallinna FC Olympic Olybeti, või 31. juulil, kui Premium-liiga Lõuna-Eesti derbi matšiks sõidab Viljandisse Tartu Tammeka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles