Holstre-Pollis selguvad meistrid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandimaal selguvad suusahooaja esimesed meistrid homme Holstre-Polli murdmaaradadel.

Siinse suusaklubi korraldatud meistrivõistluste esimesel mõõduvõtul sõidetakse vabas tehnikas eraldistardist distantse, mille pikkus ulatub vanuseklassist olenevalt kahest kilomeetrist kümneni.

Paremad selguvad 14-, 16- ja 18-aastaste noormeeste ja tütarlaste vanuserühmas ning meeste ja naiste seas. Esimene võistleja saab Holstre-Polli tervisekeskuse suusastaadionil lähte homme kell 15.30.

Maakonna meistrivõistluste peakorraldaja Tiit Tammemäe palub kõigil osaleda soovijatel end varem registreerida. Seda saab teha e-postiaadressil tiit@viljandimaa.ee või helistades kella 20-ni Holstre-Polli tervisekeskuse administraatorile telefonil 436 7829. Eelregistreerimine lõpeb täna kell 21.

Võistluse peakorraldaja jutu järgi muudab osalejate eelregistreerumine korraldajate töö tublisti kergemaks, ehkki viimasel hetkel otsustanutele tehakse seekord veel erand: võistluspäeval saab end kirja panna kella 15-ni, kui loositakse stardijärjekord.

Holstre-Polli keskuse tehnikajuhi, sealsete suusaradade eest vastutava Tiit Tammemäe sõnul selgub võistlustrass homme hommikul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles