Muutunud liiklusega tänaval põrkasid taas autod kokku

Alice Lokk
, reporter
Copy
Kolmapäeva õhtul sõitis Volkswageni buss sisse BMW-le.
Kolmapäeva õhtul sõitis Volkswageni buss sisse BMW-le. Foto: Kalle Allik

Ajutiselt kahesuunaliseks muudetud Jakobsoni tänav tekitab endiselt liiklejates segadust. Kolmapäeva õhtul põrkasid Jakobsoni ja Lossi tänava ristmikul kokku kaks sõidukit. Õnnetuses keegi viga ei saanud.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Kerly Virk ütles, et õnnetus juhtus kolmapäeval kella 17.40 ajal. Volkswageni buss sõitis kõrvalteelt peateele  ja BMW-le külje pealt sisse.

"Autojuht tunnistas süüd, et polnud märganud, et liikluskorraldust on muudetud. Autojuhid pöörduvad kindlustusse. Volkswageni juht maksab mõnda aega natuke kõrgemat kindlustusmaksu," ütles Virk. 

Autojuhtidel tuleb keerulistes ja kitsastes oludes nüüd kolm ja pool kuud hakkama saada, enne kui ehitusmehed Uue tänava remondi lõpetavad ning harjumuspärane liiklus taastub.

Esimene kokkupõrge leidis Jakobsoni tänaval aset samal päeval, kui liikluskorda seal muudeti. Ka toona põrkasid autod kokku Lossi tänava ristmikul. Seejärel soovitas Viljandi politseijaoskonna piirkonnavanem Meelis Lill nii Sakalas kui otse raekotta saadetud kirjas lisavahendeid, et muudatustele tähelepanu tõmmata ja autojuhte ettevaatlikumaks muuta. Esimeste asjadena pakkus ta välja tee telgjoone kollaseks värvimist ning hoiatussiltide lisamist, mida linnavalitsus seejärel ka teha lasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles