Pakane annab lootust, et uisumaraton saab teoks

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Nädala jagu paukunud pakane on Viljandi järvele kasvatanud kohati 30 sentimeetri paksuse kaane. See annab Mulgi uisumaratoni korraldajatele lootust üritus eeloleval pühapäeval läbi viia.


Uisuvõistlusi korraldava Viljandi rattaklubi meeskond on viimastel päevadel saanud järvele rajatud 4,3-kilomeetrise raja siledaks freesida, ent paraku pole jää veel nii kvaliteetne, et sobiks võistluseks. Klubi presidendi Veiko Šmidti sõnul on pealmine kiht lumesegune ega kanna hästi uisutera. «Et seda tugevdada, kastame paar päeva,» lausus Šmidt. «Palume kõigil, kes järvele satuvad, jälgida rajameistri paigaldatud silte ja juhiseid, et säästa värskelt valminud trassi,» lisas ta.

Tänavu juba neli korda edasi lükatud Mulgi uisumaratoni stardipauk antakse 12. veebruaril. Soodusregistreerimist on pikendatud 9. veebruarini. See tähendab, et neljapäeva õhtuni on uisumaratoni 50 ja 30 kilomeetri distantsistardimaks 15 eurot ja 10 kilomeetri puhul 10 eurot. Võistluspäeval on need summad 22 ja 15. Mõlemas voorus on noortele ette nähtud soodustused. Võistlustele saab registreeruda portaalis www.sportinfo.ee ja Viljandis Vaksali tänava kaupluses Klubisport.

«Meie plaanidesse kuulub veel uisunädal. Kui jääolud lubavad, algab see käesoleva nädala teisel poolel.» lisas Veiko Šmidt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles