Folgipealik Ando Kiviberg: kõige erilisem on, et see festival saab üldse toimuda

Kadri Allikmäe
, reporter
Copy
Viimati oli Viljandi pärimusmuusika festival neljapäevase suursündmusena 2019. aastal. Selle aasta festivali iseloomustab korraldajate sõnul kindlasti kokkutulemise rõõm.
Viimati oli Viljandi pärimusmuusika festival neljapäevase suursündmusena 2019. aastal. Selle aasta festivali iseloomustab korraldajate sõnul kindlasti kokkutulemise rõõm. Foto: Elmo Riig

Viljandi pärimusmuusika festivali pealik Ando Kiviberg ütles, et sel aastal on tulemas parim festival, mida antud tingimustes sai korraldada. «Nendes piirides, mis meile võimalik oli, teeme oma maksimumi ja isegi natuke rohkem.»

Möödunud aastal ei saanud folk 28 aasta jooksul esimest korda tavapäraselt toimuda ning see oli festivalimeeskonnale suur moraalne pauk. Sel aastal lubas Kiviberg muusikapidu äraproovitud kvaliteedis ning allahindlust ei tehta. «Kui möödunud aastal jäi isegi olümpia vahele, mis siis ikka pikalt norutada, me polnud ainukesed,» rääkis Kiviberg. «Teeme jällegi sellise vahva peo, mida meie Eesti inimestele on kindlasti vaja.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles