26:0 Tulevik edenes karikasarjas unustamatu skooriga

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi Tulevik alistas teisipäeval Viljandi linnastaadionil peetud Evald Tipneri karikasarja 1/64-finaalis FC Lelle suureskooriliselt, 26:0.
Viljandi Tulevik alistas teisipäeval Viljandi linnastaadionil peetud Evald Tipneri karikasarja 1/64-finaalis FC Lelle suureskooriliselt, 26:0. Foto: Elmo Riig

Eile õhtul seisis Viljandi linnastaadioni kõrvale veetud tablool enneolematu skoor: 26:0. Äsja oli seal lõppenud Evald Tipneri karikasarja avaringi kohtumine Viljandi Tuleviku ja FC Lelle vahel.

"Tjah, sellist skoori varem näinud ei ole. Aga eks oli vaja ka väravaid lüüa," lausus Viljandi Tuleviku peatreener Jaanus Reitel, vastates küsimusele, kas ta on oma treenerikarjääri jooksul varem sellist seisu mängu lõppedes näinud.

Reiteli sõnul tuleb siinkohal siiski arvesse võtta, et kui Tuleviku esindusmeeskond on Premium-liiga keskmik, siis FC Lelle on neljanda liiga meeskond. "Minu lugupidamine neile, et nad kohale tulid ja oma mängu ära mängisid. Ma veel enne kohtumist helistasin ja küsisin, kas nad ikka tulevad. Paljud madalama liiga meeskonnad loobuvad esimestes ringides, kui vastane selgub," rääkis Reitel. "Aga nemad loobumiskaotust ei andnud. Respect!"

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles