Folgile müüakse ainult passe ega tehta tasuta avamist

Alice Lokk
, reporter
Copy
Korraldajad tuletavad meelde, et tänavusele festivalile on võimalik osta ainult passe ja päevapasse. Pärimeetri pileteid ei müüda. Pilt on 2019. aasta festivalilt.
Korraldajad tuletavad meelde, et tänavusele festivalile on võimalik osta ainult passe ja päevapasse. Pärimeetri pileteid ei müüda. Pilt on 2019. aasta festivalilt. Foto: Elmo Riig

Praegu on pärimusmuusika festivalile alles veel natuke päevapasse. Koroonapiirangute tõttu on aga tänavune folk kompaktsem ja väiksem, päevas osleb sellel 5000 inimest. Seekord ei korraldata tasuta avamist, sest eraldi pärimeetri pileteid ei müüda.

Tänavu ei saa kontsertidele osta üksikpileteid, vaid ainult passe ja päevapasse. Pärimusmuusika festivali pressipealik Katre Ratassepp ütles, et teisipäeval pandi müüki veel pisut päevapasse, sest oli neid, kes müüsid oma passi tagasi või lükkasid selle järgmisse aastasse. Neljapäeva hommikul oli saada umbes 30 reedest passi, laupäevaseid oli natuke rohkem. "Võib arvata, et reedesed passid müüakse õige pea ära. Et enamik inimesi lükkas oma passi järgmisse aastasse, jäi kohti selleks aastaks vabaks," lausus pressipealik.

Ta tuletas meelde, et sel aastal ei müüda eraldi pärimeetri pileteid ja see tähendab, et pole ka tasuta avamist. "Varem sai väikese raha eest osta pärimeetri pileti ning nautida rohelise lava programmi ja avamist, sel aastal seda ei ole. See on just seepärast nii, et me peame iga hetk teadma, kui palju on meil külastajaid," selgitas Ratassepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles