Tarmukas proua Ella pidas 104. sünnipäeva. "No mis teha, kõik ei saa nii tublid olla kui mina"

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Pärsti hooldekodu kõige vanem elanik Jelena Pütisepp tähistas 104. sünnipäeva.
Pärsti hooldekodu kõige vanem elanik Jelena Pütisepp tähistas 104. sünnipäeva. Foto: EVE NAABER

Pärsti pansionaadi kõige vanem elanik on Jelena Pütisepp, keda kõik sõbrad ja tuttavad hellalt Ellaks kutsuvad. Väga väärikasse ikka jõudnud daam ootas teisipäeval oma 104. sünnipäeva puhul külalisi Pärsti pansionaadi vast valminud kenas aias.

Proua Ella on täpselt sama krapsakas kui aasta tagasi. Kingituseks saadud lillekimbu üle tunneb ta head meelt ning ajakirjaniku kingitud konjakipudelike paneb silma kelmikalt särama. See on omavaheline jutt: eelmisel aastal proua Ellal külas käies sai ometigi lubatud, et järgmisel aastal tuleme siis konjakiga.

Proua Ella kinnitas, et tervisega on tal kõik hästi, ning seda on ka näha. Kuulmine on muidugi, nagu ta vanal inimesel on, aga päris kurt ei ole ning kui selge häälega ja rahulikult kõnelda, kuuleb Ella täitsa hästi. Nägemine on ühest silmast natuke viletsamaks läinud ja lugemiseks on ikka prille vaja, aga sellega tervisemured suuresti piirduvad. Kuskilt ei valuta, midagi pole halvasti, jalad kannavad ja mõnikord käib Ella isegi hooldekodu Tai poksi ringis, enamasti küll vaatamas. "Mõnikord ikka äsan ka," lisab ta rahulolevalt ja annab rusikaga nähtamatu vaenlase pihta asjatundliku hoobi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles