Viljandi pärimusmuusika festival paiskab müüki lisapiletid

Kadri Allikmäe
, reporter
Copy
Möödunud aastal võis mõlemal Viljandi lossimägedes pärimusmuusika festivali asemel korraldatud «Pärimusa 2.0» kontserdipäeval osaleda kuni 2000 inimest. Et osalejate piirarvu suurendati vahetult enne festivali, siis kõiki pileteid ära ei müüdud. Sel aastal võib piirangute järgi alale siseneda 5000 inimest päevas.
Möödunud aastal võis mõlemal Viljandi lossimägedes pärimusmuusika festivali asemel korraldatud «Pärimusa 2.0» kontserdipäeval osaleda kuni 2000 inimest. Et osalejate piirarvu suurendati vahetult enne festivali, siis kõiki pileteid ära ei müüdud. Sel aastal võib piirangute järgi alale siseneda 5000 inimest päevas. Foto: Elmo Riig

Et osa inimesi on Viljandi pärimusmuusika festivali passide kasutamise võimaluse järgmisse aastasse lükanud, saavad korraldajad panna müüki mõnisada lisapiletit reedeks ja laupäevaks, mis olid varem välja müüdud. 

Festivali piletimüügipealik Anu Rannu sõnas, et eile lõppes passide ja päevapasside tagasiostu ja järgmisse aastase lükkamise avalduste täitmine ja sealt selgus, et enamik passiostnuid kasutab oma varem ostetud passi ära tänavusel festivalil, aga väike kogus müüdi ka tagasi ja need on võimalik uutele soovijatele edasi müüa.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles