Jalanõud Karksi tiigi kaldal ei juhatanud kadunud inimesele lähemale

Kirke Katariina Siimso
Copy
Karksi tiigist päästjad kedagi ei leidnud.
Karksi tiigist päästjad kedagi ei leidnud. Foto: EVE NAABER

Esmaspäeva ennelõunal kutsus politsei Mulgi valda Karksi küla päästjad ja kiirabi, et uurida läbi kesest küla asuv tiik, sest tekkis kahtlus, et sinna võis olla olla uppunud inimene. Veest kedagi ei leitud ning kadunud 33-aastase naise otsingud jätkuvad.

Viljandi piirkonnavanema Meelis Lille teate kaasas politsei päästjad tiiki läbi kammima, sest selle ääres olid jalanõud ja eelmisest nädalast on Karksis asuvast hooldekodust kadunud üks naine. Tiigist siiski midagi ei leitud.

Otsitav naine on pärit Ida-Virumaalt ja praeguse info kohaselt naisele hooldekodus ei meeldinud ning ta võib ta olla naasnud kodukanti. Otsingud jätkuvad.

Politsei palub kõigi kaasabi 14. juulil Karksi hooldekodust lahkunud Elena asukoha tuvastamiseks. Naine on 160 cm pikk, tüsedama kehaehitusega ning tal on lühikesed helepruunid juuksed. Hooldekodust lahkudes oli tal seljas hele kapuutsiga dressipluus ning jalas beežid püksid. Elena kõneleb vene keeles.

Naine on varemgi hooldekodust lahkunud, kuid mitte nii pikaks ajaks. Ilma kõrvalise abita võib ta hätta sattuda.

Politsei palub kõigil, kes on Elenat näinud või kel on infot tema võimaliku asukoha kohta, anda sellest teada hädaabinumbril 112.

Elena kohta oodatakse teateid telefonil 112.
Elena kohta oodatakse teateid telefonil 112. Foto: Politsei
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles