Viljandi kultuuri­akadeemiasse pääses 212 üliõpilast

Kadri Allikmäe
, reporter
Copy
Tänavu pääses Viljandi kultuuriakadeemiasse 143 üliõpilast rakenduskõrghariduse õppekavadele ja 49 üliõpilast magistriõppesse. Foto on tehtud mullusel akadeemia avatud uste päeval.
Tänavu pääses Viljandi kultuuriakadeemiasse 143 üliõpilast rakenduskõrghariduse õppekavadele ja 49 üliõpilast magistriõppesse. Foto on tehtud mullusel akadeemia avatud uste päeval. Foto: Marko Saarm

Vastuvõtt Tartu ülikooli, sealhulgas Viljandi kultuuriakadeemiasse on lõpusirgel. Möödunud nädalal said kõik tulevased tudengid vastuvõtuotsuse.

Kultuuriakadeemia 192 õppekohale on sisseastumiseksamite tulemusena vastuvõetuks märgitud 212 kandidaati, neist 158 rakenduskõrgharidusõppe ja 54 magistriõppe õppekavale. «Enamiku õppekavade puhul märgib Tartu ülikool õppeinfosüsteemis SAIS vastuvõetuks rohkem kandidaate, kui on õppekohti,» selgitas ülikooli tasemeõppe peaspetsialist Katrin Tambet. Ta lisas, et ülikool soovib loobujate arvu prognoosi arvesse võttes võimaldada kiiresti vastuvõtuotsused ka esmalt joone alla jäänud kandidaatidele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles