Politsei läkitas soovitusi Jakobsoni tänaval ohutuse loomiseks

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Ehkki Jakobsoni ja Tallinna tänava ristmikul annab muutunud oludest teada kollase taustaga liiklusmärk, ei pane mõned juhid seda tähele ning reastuvad ristmikku ületamise järel Jakobsoni tänaval vastutulevate autode sõiduritta.
Ehkki Jakobsoni ja Tallinna tänava ristmikul annab muutunud oludest teada kollase taustaga liiklusmärk, ei pane mõned juhid seda tähele ning reastuvad ristmikku ületamise järel Jakobsoni tänaval vastutulevate autode sõiduritta. Foto: Marko Saarm

Viljandi politseijuhid saatsid linnavalitsusele märgukirjaga ettepanekud, kuidas muuta Uue tänava remondi ajal liiklust suure koormuse saanud Jakobsoni tänaval ohutumaks.

Peamiselt soovitatakse tänavale märkida kollaseid jooni, et tõmmata autojuhite tähelepanu ja tuua piirkonda märke, et liikluskorraldus on muutunud.

Uue tänava remont kestab oktoobri lõpuni ning seni on Jakobsoni tänav kahesuunalise liiklusega. See on autojuhtidele suur muudatus ning esimesel päeval juhtus seal ka esimene õnnetus.

Lisaks peavad autojuhid arvestama, et Jakobsoni tänaval on parkimine keelatud. See toob hulga parkijaid juurde kõrvaltänavatele ja muudab seal liiklemistingimused tublisti kitsamaks. Rohkem autosid hakkab Tartu poolt linna jõudes kasutama Tartu tänavat, mis viib neid vanalinna munakivitänavatele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles