LIIKLUSÕNNETUS Viljandis liinibussilt löögi saanud naine suri

Sakala
Copy
Esmaspäeva ennelõunal ülekäigurajal juhtunud traagilise õnnetuse täpseid asjaolusid politsei veel uurib.
Esmaspäeva ennelõunal ülekäigurajal juhtunud traagilise õnnetuse täpseid asjaolusid politsei veel uurib. Foto: Marko Saarm

Esmaspäeval, 12. juulil Viljandis Jakobsoni tänaval liinibussilt löögi saanud 81-aastane naine suri kahjuks täna haiglas.

"Kõik õnnetuse täpsemad üksikasjad selgitatakse uurimises," kirjutas Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Virk.

Esmaspäeval kell 11.15 sai häirekeskus teate liiklusõnnetusest Viljandis Jakobsoni tänava ja Valuoja puiestee ristmiku lähedal, kus reguleerimata ülekäigurada ületama hakanud naine sai bussilt löögi. Tema seisund oli raske ning ta viidi haiglasse. "Esialgsetel andmetel ei märganud bussijuht, et proua oli teed ületamas," teatas Virk.

"Samal ülekäigurajal on ka varem aset leidnud selliseid õnnetusi, kus ülekäigurajale lähenevale sõidukijuhile jääb teeületaja märkamatuks. Mitte vaid selle, aga kõigi ülekäiguradade juures tuleb olla ütlemata tähelepanelik ja veenduda, et keegi ei ole teeületust ootamas või teed juba ei ületa," kirjutas Virk. "Arutleda tuleb sellegi üle, et kui niisugused õnnetused ühes konkreetses kohas korduma hakkavad, siis kuidas liikluskorralduslike vahenditega saaks olukorda parendada."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles