Autojuhtidele antud harjutuspäev tõi kohe esimese kokkupõrke

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Jakobsoni tänav muudeti kahesuunaliseks esmaspäeva hommikul ja esimene kokkupõrge oli seal sama päeva pärastlõunal. Inimesed viga ei saanud, kuid segadust tekitas see tiheda liiklusega kitsal tänaval omajagu.
Jakobsoni tänav muudeti kahesuunaliseks esmaspäeva hommikul ja esimene kokkupõrge oli seal sama päeva pärastlõunal. Inimesed viga ei saanud, kuid segadust tekitas see tiheda liiklusega kitsal tänaval omajagu. Foto: Marko Saarm

Uue tänava ehitus Viljandis polnud veel alanud ning Jakobsoni tänav oli autojuhtidele harjutamiseks olnud kahesuunaline vaid mõne tunni, kui esimesed autod seal kokku põrkasid.

Keegi viga ei saanud. Õppesõiduauto suundus viljandlastele harjumuspäratult Tallinna tänava poole, kui teine sõiduauto püüdis Lossi tänaval sõites Jakobsoni tänavat ületada. Viljandi politseijaoskonna piirkonnavanem Meelis Lill ei osanud järgmisel päeval öelda, kas peatänavale sõitva auto juhil jäi paremale vaatamata või oli tema vaatevälja blokeerinud peatuses seisev buss, aga õnnetus juhtus ning mõlemad sõidukid said omajagu kannatada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles