Nakkus leiti kahel viljandimaalasel

Sakala
Copy
Viljandimaal tuvastati koroonaviirusesse nakatumine ööpäeva jooksul kahel inimesel.
Viljandimaal tuvastati koroonaviirusesse nakatumine ööpäeva jooksul kahel inimesel. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Rahvastikuregistri andmetel anti enim uusi positiivseid proove Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 29 inimesel. 18 neist elab Tallinnas.

Võrumaale lisandus seitse, Tartu-, Põlva-, Pärnu- ja Ida-Virumaale kolm ning Järva- ja Raplamaale üks uus nakkusjuht. Teistes maakondades nakatunuid ei leitud. Kahel nakatunul polnud rahvastikuregistris elukohta kirjas.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 40,2 ning esmaste positiivsete tulemuste osakaal tehtud proovide koguarvust 1,3 protsenti.

Täna hommikul oli haiglas 21 COVID-19 patsienti, nendest intensiivravi vajas kaks patsienti. Ööpäeva jooksul avati kaks uut haigusjuhtumit.

Haiglaravi on vajanud 6,9 protsenti haigete üldarvust. Haiglaravil olevate patsientide keskmine vanus on 63 aastat, kõikidest haiglaravi vajavatest patsientidest on üle 60-aastased 12 inimest (57 protsenti).

Uusi surmajuhtumeid ei registreeritud. Kokku on Eestis surnud 1270 koroonaviirusega nakatunud inimest.

Ööpäeva jooksul manustati 4466 vaktsiinidoosi, vaktsineerimisi on tehtud kokku 585 402 inimesele, vaktsineerimiskuur on lõpetatud 495 800 inimesel. Täisealiste hõlmatus vähemalt ühe vaktsiinidoosiga on 53,2 protsenti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles