Kert Varik ja Lari Kunnas jätkasid võiduseeriat

Priscilla Õmblus
Copy
Pühapäeval Pärnus sõidetud Castroli Eesti motokrossi meistrivõistluste kolmandal etapil ei andnud Kert Varik ja Lari Kunnas (number 6) konkurentidele kuigi palju sõnaõigust ning vormistasid kindla võidu.
Pühapäeval Pärnus sõidetud Castroli Eesti motokrossi meistrivõistluste kolmandal etapil ei andnud Kert Varik ja Lari Kunnas (number 6) konkurentidele kuigi palju sõnaõigust ning vormistasid kindla võidu. Foto: Igor Tseskidov

Nädalavahetusel Pärnu lennuvälja motopargis peetud Castroli Eesti motokrossi meistrivõistluste kolmanda etapi soolotsiklisõitjate võistluspäeval tuli Romeo Pikand oma klassis kolmandaks ja Jaanus Koval teiseks. Külgkorviga rataste mõõduvõtul vormistas järjekordse etapivõidu meie maailmameistrivõistluste duo Kert Varik ja Lari Kunnas.

Laupäeval noorte 85cc arvestuses kokkuvõttes kolmandana lõpetanud Viljandi motospordiklubi liige Romeo Pikand oli ajasõidus teine, esimeses sõidus kolmas ja teises sõidus teine. Temaga samas klassis kaasalöönud klubikaaslane Karl Hunt sai kaheksanda koha. Etapivõit läks Venemaale: päeva lõpuks kogus enim punkte Ivan Dubatovkin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles