Õnnetusterohke ülekäigurada nõudis uue ohvri

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Ohtlikul ülekäigurajal bussilt löögi ja selle tagajärjel raskelt vigastada saanud naine viidi haiglasse. Politseinikel tuli kohapeal selgeks teha, kuidas õnnetus täpselt juhtus, ning kokku korjata ohvri poekoti sisu.
Ohtlikul ülekäigurajal bussilt löögi ja selle tagajärjel raskelt vigastada saanud naine viidi haiglasse. Politseinikel tuli kohapeal selgeks teha, kuidas õnnetus täpselt juhtus, ning kokku korjata ohvri poekoti sisu. Foto: Marko Saarm

Nii linnajuhtide kui politsei hinnangul Viljandi tõenäoliselt kõige ohtlikum ülekäigurada Jakobsoni tänava ja Valuoja puiestee ristmikul nõudis esmaspäeval uue ohvri. Poest tulnud naine sai seal teed ületades löögi liinibussilt ja viidi raske peahaavaga haiglasse.

Seda, mis eas on õnnetusse sattunud naine ja milline on tema tervislik seisund, ei osanud politsei eile pärastlõunal öelda. Esialgsetel andmetel astus naine ülekäigurajale Valuoja oru poolselt kõnniteelt ning sattus otse liikuva bussi ette.

«Buss tuli Paalalinna poolt,» selgitas Viljandi politseijaoskonna piirkonnavanem Meelis Lill. «Ristmik on seal väga suur ja lai ning tähelepanu hajub. Peab arvestama inimestega, kes liiguvad jäätisekioski juures, alleepuudelt langevad varjud vähendavad nähtavust ning tuleb jälgida teisi autosid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles