EESTI MEISTRIVÕISTLUSED Kert Varik ja Lari Kunnas jätkasid võiduseeriat

Priscilla Õmblus
Copy
Eile sõitsid külgkorviga mootorrattad ja quad'id Pärnus Castroli Eesti motokrossi meistrivõistluste kolmandal etapil. Külgkorviga rattal võtsid etapivõidu Kert Varik ja soomlane Lari Kunnas (nr 6).
Eile sõitsid külgkorviga mootorrattad ja quad'id Pärnus Castroli Eesti motokrossi meistrivõistluste kolmandal etapil. Külgkorviga rattal võtsid etapivõidu Kert Varik ja soomlane Lari Kunnas (nr 6). Foto: Igor Tseskidov

Eile kihutasid külgkorviga mootorrattad ja quad'id Pärnus Castroli Eesti motokrossi meistrivõistluste kolmandal etapil. Külgkorviga mootorrattal said taas võidu meie maailmameistrivõistluste mehed Kert Varik ja Lari Kunnas, quad'il võitis dramaatilise etapi Priit Järvloo.

Viljandimaalt pärit Kert Varik ja tema soomlasest korvimees Lari Kunnas ei andnud kummaski sõidus konkurentidele sõnaõigust: nad asusid kohe liidriks ja kadusid teistel eest. Esimeses sõidus said teise koha Gert Gordejev ja mitmekordne maailmameister, lätlane Kaspars Stupelis, kes olid pärast stardikurvi alles kuuendad. Kolmandana ületasid lõpujoone Markus Normak ja Karl-Albert Kasesalu, kellest Gordejev ja Stupelis möödusid mõni ring enne lõppu.

Teine sõit oli sündmustevaesem. Varik ja Kunnas panid ees minema ja kohe teise koha sisse võtnud Gordejev ja Stupelis nende järel. Vahe nende vahel suurenes peaaegu iga ringiga ning Varik ja Kunnas võtsid kindla võidu. Normak ja Kasesalu sõitsid liidrite järel kindlalt, turvalise vahega kolmandal kohal lõpuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles