Suur jalkapidu ⟩ Korraldajad paluvad peole tulla jala, Tasuja puiestee on parkimiseks suletud

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Vabaduse platsi ääres Tasuja puiesteel täna parkida ei saa.
Vabaduse platsi ääres Tasuja puiesteel täna parkida ei saa. Foto: Marek Tiits

Täna õhtul Viljandis Vabaduse platsil toimuva jalgpallipeo ja Euroopa meistrivõistluste finaalmängu ühisvaatamise korraldajad paluvad kohale tulla kas jalgsi või jalgrattaga ning auto koju jätta. Kuni esmaspäeva varahommikuni on parkimist Tasuja puiesteel piiratud.

Pühapäeva hommikust esmaspäeva varahommikuni ei ole lubatud sõidukit parkida Tasuja puiesteel Fellini kohvikust mõisapargi parklani. Mõisapargi parkla jääb avatuks ning Tasuja puiestee on sõidukitele läbimiseks siiski avatud.

"Rahvapeo vastu on tohutu suur huvi ja ootame õhtul Vabaduse platsile palju inimesi," kõneles Viljandi Tuleviku jalgpalliklubi meediajuht Marek Tiits. "Viljandi on ääretult kompaktne linn ning paariminutilise jalutuskäigu kaugusel peopaigast on palju parkimisvõimalusi. Loodame, et suveõhtut nautima tulevad inimesed jätavad oma neljarattalised sõbrad seekord kas sootuks koju või pargivad nad kaugemale, näiteks turuplatsile või kaubamaja taha. Peole on oodata just eriti palju lapsi ning selleks et vältida õnnetusi, kus parkivate autode varjust sõidukitele ette joostakse, otsustasime koos linnavalitsusega, et piirame peo ajaks parkimise Tasuja puiesteel."

Tasuta rahvapidu algab Vabaduse platsil pühapäeval kell 19, mitu tundi enne otseülekande algust. Huvilised saavad mängida jalgpallitennist, -golfi ja -bowling'ut ning osaleda jalgpallitsirkuse õpitoas. Väiksematele jalgpallihuvilistele on mõeldud lastenurk ja erinevad meisterdamismängud. Rahvapeo toitlustamise on enda peale võtnud Jaama Söögisaal ja kohvik Mulks.

Finaalmängu otseülekanne suurel ekraanil saab alguse kell 22.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles