Romeo Pikand näitas Saksamaal head minekut

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi motospordiklubi sõitja Romeo Pikand võttis juuni lõpus Langel Eesti meistrivõistluste teisel etapil oma klassis kindla võidu. Sellele järgnes seitsmes koht Saksamaa meistrivõistlustelt.
Viljandi motospordiklubi sõitja Romeo Pikand võttis juuni lõpus Langel Eesti meistrivõistluste teisel etapil oma klassis kindla võidu. Sellele järgnes seitsmes koht Saksamaa meistrivõistlustelt. Foto: Marko Saarm

Viljandi motospordiklubi liige Romeo Pikand naasis läinud nädalavahetusel ­Bielsteini krossirajal peetud Saksamaa motokrossi meistrivõistluste esimeselt etapilt klassis 85cc saavutatud kõrge, seitsmenda kohaga.

«Seitsmenda kohaga oleme rahul, sest Saksamaa meistrivõistlused on kõige kõrgema tasemega sari Euroopas,» lausus Romeo Pikandi isa Ergo Pikand. «Selles klassis oli 52 osalejat kogu Euroopast ja pärast ajasõitu pääses neist võistlema 40 paremat.»

Pikand oli ajasõidus paremuselt kuues. Esimeses sõidus oli ta samuti kuues ja teises sõidus kaheksas. See andis talle 28 punkti ning etapi kokkuvõttes seitsmenda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles