Võimsad nelja­veolised müttavad nädala­vahetusel Kõpu metsades

Priscilla Õmblus
Copy
Läinud aastal oli «Suure maasturite suvesõidu» publikukatse Viljandimaal Saarekülas Uue-Kuumani rajal, kus pritsiti soppa ja lasti mootoritel möirata täie jõuga.
Läinud aastal oli «Suure maasturite suvesõidu» publikukatse Viljandimaal Saarekülas Uue-Kuumani rajal, kus pritsiti soppa ja lasti mootoritel möirata täie jõuga. Foto: Marko Saarm

Eeloleval nädalavahetusel võib Kõpu metsade vahel kuulda võimsaid mootorimöirgeid: seal vältab reedest pühapäevani juubelihõnguline, juba 20. korda peetav «Suur maasturite suvesõit», mis on ühtlasi Eesti 4 x 4 off-road-sõidu karikasarja teine etapp. Laupäeval võivad huvilised neljaveolisi oma silmaga kaeda Holstre-Nõmme krossirajal peetaval publikukatsel.

«See asukoht sai valitud just nimelt publikut silmas pidades: seal on rahval masinaid hea jälgida,» ütles võistluse peakorraldaja Rasmus Laansalu. Esimesi masinaid on rajale oodata kella 11 paiku.

Off-road-sõidule on registreerunud ligi 80 ­ATV-d ja sportmaasturit, kes võtavad mõõtu eri raskusastmega etappidel paiknevaid kontrollpunkte läbides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles