Lastepargi juures kinni peetud auto juhil polnud luba ja kaassõitja oli tagaotsitav

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Politseipatrull leidis kolmapäeval Lastepargi juures kinnipeetud autost kaks rikkujat.
Politseipatrull leidis kolmapäeval Lastepargi juures kinnipeetud autost kaks rikkujat. Foto: Elmo Riig

Kolmapäeva õhtupoolikul pidas politseipatrull Viljandis kinni Mercedese, mille juht oli juhtimisõiguseta ning kõrvalistuja oli kuulutatud tagaotsitavaks.

Politsei teatel märkas patrull kolmapäeval kella 17 paiku Viljandis vastu sõitmas sõiduautot Mercedes-Benz, mille roolis oli politseile varasemast erinevate vahejuhtumite tõttu tuttav noormees. Viljandi välijuht Hegert Heil kirjeldas, et Mercedes keeras Meeme tänavale ja peatus Lastepargi juures. "Järgnesime autole ning selgus, et juhikohal olnud mees oli vahepeal tagaistmele kolinud ja püüdis jätta muljet, nagu poleks ta roolis olnud."

Välijuht lisas, et niisuguse käitumise põhjus peitus selles, et 18-aastasel mehel ei ole juhtimisõigust. "Kontrollisime ka autos kaasa sõitnud 17-aastast noormeest ning ilmnes, et tema on tagaotsitavaks kuulutatud, sest ta ei täitnud kohtuotsust, millega ta suunati erikooli.“

Mõlemad peeti asjaolude selgitamiseks kinni. Üht noormeest ootab ees väärteomenetlus liiklusrikkumise tõttu, teine toimetatakse erikooli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles