Tulevik jäi võõrsil Kaljule kindlalt alla

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Premium-liigas on Viljandi Tulevikul tulnud tänavu Nõmme Kalju paremust tunnistada, aga karikavõistlustel suutsid viljandlased Nõmme konkurentsist välja lükata.
Premium-liigas on Viljandi Tulevikul tulnud tänavu Nõmme Kalju paremust tunnistada, aga karikavõistlustel suutsid viljandlased Nõmme konkurentsist välja lükata. Foto: Marko Saarm

"Hooaja kehvemaid mänge," nentis Viljandi Tulevik oma Facebooki lehel pärast võõrsil Nõmme Kaljult saadud kindlat 1:5 kaotust.

Kolmapäeva õhtul Tallinnas peetud kohtumises asus Kalju juhtima kohtumise 8. minutil Alex Matthias Tamme löödud väravast. 33. minutil suurendas endine Tuleviku mängija Kalju edu ning selle seisuga mindi poolajale.

Teisel poolajal lõi Vladislav Homutov esmalt kaks väravat Nõmmele lisaks ja Nikita Komissarov skooris 74. minutil viljandlaste eest. Kümme minutit hiljem lõi Kaarel Usta Nõmme viimase värava ning tallinlased said Premium-liiga tabelisse kolm punkti lisaks.

Premium-liiga tabelis jätkab Nõmme 26 punktiga neljandal kohal. Tulevik on 14 punktiga seitsmes, kusjuures nii viiendal kohal oleval Tallinna Legionil kui kuuendal kohal asuval Narva Transil on kolm punkti enam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles