Ratturid noppisid kuumas Valgas medaleid

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Naiste U-23 vanuseklassis oli Kristel Sandra Soonik (vasakul) teine nii grupisõidus kui ka eraldistardis. Grupisõidu hõbedat vastu võttes valdas teda pettumus. Esikoha sai Aidi Gerde Tuisk klubist Eneicat – RBH Global ja kolmas oli Merili Sirvel Rakvere klubist Siplased.
Naiste U-23 vanuseklassis oli Kristel Sandra Soonik (vasakul) teine nii grupisõidus kui ka eraldistardis. Grupisõidu hõbedat vastu võttes valdas teda pettumus. Esikoha sai Aidi Gerde Tuisk klubist Eneicat – RBH Global ja kolmas oli Merili Sirvel Rakvere klubist Siplased. Foto: VILJANDI RATTAKLUBI

Tänavused jalgratta maanteesõidu Eesti meistrivõistlused olid 23. juunil Valgas, ühtlasi peeti seal Balti riikide meistrivõistlusi. Juunioride ja U-23 vanuseklassis noppisid Viljandimaa sportlased Eesti meistrivõistluste arvestuses mitu medalit.

Naiste U-23 vanuseklassis oli grupisõidus teine Kristel Sandra Soonik. U-18 klassis oli Elina Tasane teine ning Kirke Reier neljas. U-23 arvestuses sõitis Joosep Sankmann end viiendaks. Poiste U-18 vanuseklassis sai 15-aastane Stefan Johanson 15. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles