Jakobsoni kooli ventilatsiooni ja muusikaklassi remontija on teada

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Jakobsoni kool.
Jakobsoni kool. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi linnavalitsus andis teada, et esmaspäevasel istungil kinnitati Jakobsoni kooli ventilatsioonisüsteemi ja muusikaklassi remontija leidmiseks korraldatud riigihanke tulemused. Hanke võitis osaühing Viljandi Õhumeister ning tööde tähtaeg on detsembris.

Linnapea Madis Timpsoni sõnul võib hanke tulemustega üldjoontes rahule jääda. "Jakobsoni kooli ventilatsioonisüsteem on amortiseerunud ja uut ventilatsiooni on hädasti tarvis. Minuni jõudis see probleem kooli hoolekogu koosolekul ning lubasin lahendusi otsida. Koos riigi toega saame osaliselt süsteemide uuendamisega alustada ja ma usun, et see muudab koolis olukorra tunduvalt paremaks," nentis ta.

Ventilatsioonisüsteem ehitatakse kooli aulasse, muusikaklassi, aula taga olevasse abiruumi ning söögisaali. Samuti suurendatakse muusikaklassi kõrvalruumi võrra ning aulatagusest abiruumist eemaldatakse mittevajalikud seinad ja põrandad. Ilma käibemaksuta on tööde maksumus 126 000 eurot ja sellest 100 000 eurot tuleb riigi COVID-19 investeeringute toetusest.

Jakobsoni kooli ehitustööd algavad sel suvel ja suurem osa neist plaanitakse lõpetada augusti lõpuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles