Viljandimaa sõitjad astusid rallikrossi meistrivõistluste teisel etapil taas pjedestaalile

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Kevin Allik oli Super 1600 klassis teine.
Kevin Allik oli Super 1600 klassis teine. Foto: Kalle Allik

Nädalavahetusel sõideti Misso krossirajal rallikrossi Eesti meistrivõistluste teine etapp. Võistlusklassi Super1600 esimese etapi võitja Janno Ligur osales seekord Crosskart Xtrem klassis ning sai 32 võistleja konkurentsis viienda koha.

Super1600 klassis oli kindel võidumees Arvo Kask Põltsamaalt.

​Viljandi meeskonna Allik Racing võistleja Kevin Allik oli teine nii eelsõitude kokkuvõttes kui finaalis. Sellega tõusis ta teiseks ka Eesti meistrivõistluste kahe etapi kokkuvõttes. Teine osalenud viljandlane Riho Loit oli seekord finaalis kuues, kuid sarja kokkuvõttes jagab kolmandat ja neljandat kohta.

Allik Racingu mneeskonna teine võistleja Robin Allik osaleb klassis Super1600Junior ning oli kolmas. Sama kohta hoiab ta kahe etapi kokkuvõttes.

Viljandimaa meestest võistleb SuperCari klassis Tõnu Peek. Missos sõitis ta välja finaalikoha, oli seal seekord viies ning asetseb kahe etapi järel kuuendal positsioonil.

Rallikrossi Eesti meistrivõistluste järgmine, kolmas etapp sõidetakse 24. juulil Kehalas. Viljandimaa autosportlased on rajal juba ka 4. juulil Aluveres, kus sõidetakse Lõuna-Eesti karikasarja neljas etapp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles