Viljandimaale viimase ööpäeva jooksul nakatunuid ei lisandunud

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Viljandimaale möödunud ööpäeva jooksul nakkusjuhte ei lisandunud.
Viljandimaale möödunud ööpäeva jooksul nakkusjuhte ei lisandunud. Foto: JONATHAN NACKSTRAND

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 2507 koroonaviiruse proovi, neist esmaseid positiivseid oli 27 ehk 1,1 protsenti koguarvust. Viljandimaale nakatunuid ei lisandunud.

Rahvastikuregistri andmetel oli enim nakatunuid Harjumaal – 14, kõik Tallinnas. Ida-Virumaale lisandus seitse ja Raplamaale viis. Teistes maakondades uusi nakkusjuhte ei avastatud. Ühel juhul rahvastikuregistris elukoht puudus.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 34,61 ning esmaste positiivsete tulemuste osakaal tehtud proovide koguarvust on 1 protsent.

Ööpäeva jooksul avati haiglates kolm COVID-19 haigusjuhtu, haiglaravi vajab 35 patsienti. Haiglaravil olevate patsientide keskmine vanus on 67 aastat, kõikidest haiglaravil olijatest on üle 60-aastased 26. Uusi surmajuhtumeid ööpäeva jooksul ei lisandunud.

Ööpäeva jooksul manustati 4464 vaktsiinidoosi, vaktsineerimisi on tehtud kokku 552 164 inimesele, vaktsineerimiskuur on lõpetatud 419 380 inimesel. Üle 70-aastaste hõlmatus vähemalt ühe vaktsiinidoosiga on 67,3 protsenti. Üle 70-aastastest on rohkem kui 60 protsenti vaktsineeritud kõikides maakondades, välja arvatud Ida-Virumaal.

Detailsemat infot leiab terviseameti koroonakaardilt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles