Kauem kui nädala kadunud olnud mees andis endast politseile märku ning temaga on kõik korras

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Pikalt olid kadunud nii mees kui ka tema punane roller, kuid nüüdseks on politseini jõudnud info, et mehega on kõik korras. Foto on illustreeriv.
Pikalt olid kadunud nii mees kui ka tema punane roller, kuid nüüdseks on politseini jõudnud info, et mehega on kõik korras. Foto on illustreeriv. Foto: Elmo Riig

Sakala kirjutas 25. juunil, et politsei otsib taga juba üle nädala kadunud olnud Antsu. Mulgi vallas Morna külas elavat meest oli viimati nähtud 14. juunil Karksi kandis rolleriga ringi sõitmas. Nüüdseks on Ants politseiga ühendust võtnud ning teada andnud, et temaga on kõik korras.

Politsei pressiesindaja Kerly Virk andis teada, et tagaotsitava meheni oli jõudnud info, et teda otsitakse, ning ta tuli tagasi koju. "Temaga on kõik korras, lihtsalt telefon oli kaotsi läinud ja koju polnud plaani vahepeal tullagi," ütles ta.

23. juunil sai politsei teate, et nädal aega pole Mulgi vallas Morna külas koju jõudnud 55-aastane Ants. "Lähedased käisid läbi kõik teadaolevad kohad, kus mees aega võiks veeta, ent tulemuseta ja teatasid juhtunust politseile," lausus Virk.

Mehe telefon oli välja lülitatud ning samuti oli maja eest kadunud tema punane roller, millega ta tavaliselt ringi sõidab. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles