Politsei jaaniaeg: vingerdav britt, Tiibeti mastifite ohvriks langenud jalgrattur, roolijoodikud ja tülinorijad

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Politseireid. Foto on illustratiivne.
Politseireid. Foto on illustratiivne. Foto: Elmo Riig

Neljapäeva lõuna paiku jaaniajast kõneldes möönis lõuna prefektuuri operatiivjuht Ottomar Virk, et õnneks ei ole olnud politseil väga palju tegemist, pigem on 22. juunist väldanud jaaniaeg sarnanenud tavalise sooja nädalalõpuga.

Põhja-Sakala vallast tuli politseile väljakutse seoses sellega, et kaks Tiibeti mastifit olid koduaiast välja pääsenud ja ründasid mööduvat jalgratturit. «Ümber aia oli ka elektriline kaitse, aga nähtavasti oli koerte instinkt tugevam,» kõneles Ottomar Virk. Kannatanu viidi vigastustega haiglasse ja ta vajas mitmest kohast õmblemist. «Arvestades koerte suurust ja ohtlikkust, läks siiski hästi ja jalgrattur eluohtlikus seisus ei ole,» sõnas Ottomar Virk.

Viljandis viidi kainestusmajja neli inimest ja tabati neli joobes juhti. Operatiivjuht ütles, et suuremad puhumisreidid on lähipäevadel veel tulemas ja tõenäoliselt tabatakse siis roolijoodikuid rohkem. «Mõni joobes juht tabati tänu laekunud vihjetele,» rääkis Ottomar Virk. «Üks telefonivihje tuli Põhja-Sakala vallast Suurbritanniast pärit inimese kohta, kelle vingerdav sõidustiil äratas helistajas kahtlust, aga kohapeal selgus, et mees oli täitsa kaine, ütles, et teil on nii hullud teed, et siin ei saagi teisiti sõita,» kõneles Ottomar Virk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles