Ugala jooksis esimest korda tipust Topini

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Munamäelt alustanud jooksjad läbisid distantsil Tartu ning lõpetasid Tallinnas Pirita velodroomil. Pildil on võistkondade Särasilmad 1 ja Särasilmad 2 esindajad.
Munamäelt alustanud jooksjad läbisid distantsil Tartu ning lõpetasid Tallinnas Pirita velodroomil. Pildil on võistkondade Särasilmad 1 ja Särasilmad 2 esindajad. Foto: Margus Ansu

Ugala kümneliikmeline esindus jõudis nädalavahetusel jooksujalu Munamäelt Piritale 36,5 tunniga. See oli Ugala trupijuhi Karl Kena andmetel küll kõige aeglasem distantsi läbimine, kuid teatejooks "Tipust Topini" ei ole võistlus, vaid eeskätt iseenda proovilepanek, ja sellega sai teatrikollektiiv hakkama.

"Ugala oli väga tubli. Tõeliselt tubli," kiitis Viljandi jooksutreener Raivo Nõmm, kes kolmandat aastat viis välja jooksuklubi MyFit Run Viljandi kaks kümneliikmelist esindust.

Seekordne 337 kilomeetri pikkune "Tipust Topini" teatejooks oli tõenäoliselt läbi aegade ekstreemseim, sest kümnete tundide vältel pidid jooksjad taluma erakordset palavust. Kõige raskem oli pühapäeva teine pool, kui jooksjatel tuli autodest välja astuda, et võtta ette oma kolmas vahetus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles