Pood unustas tänava puhastamata

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödujad, kes kauplusse minna ei soovi, on pidanud puhastamata kõnniteele ise raja tallanud.
Möödujad, kes kauplusse minna ei soovi, on pidanud puhastamata kõnniteele ise raja tallanud. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandis Tallinna tänava ääres asuva Maxima kaupluse ees kulgeb kõnnitee, mida keegi pole puhastanud, küll aga on lahti lükatud jalakäijat poe poole juhatav teejupp.

Linna majandusameti linnamajanduse spetsialist Toomas Vilberg ütles, et kõnnitee kulgeb kaupluse krundi kõrval ja nii nagu eraisik, peab ka ettevõte hoolitsema oma krundi
ääres kulgeva kõnnitee heakorra eest.

«Võtsime Maximaga ühendust ja töö lubati järgmise nädala algul ära teha,» lausus ta.

Seni on Maxima hoolitsenud vaid oma poe esise platsi eest ja nagu Vilberg märkis, ei teadnud, et kõnealuse kõnniteelõigu korrashoid on samuti tema ülesanne.

«Üldiselt asutuste ja firmadega häda ei ole, ehkki aeg-ajalt peab mõnele meelde tuletama,» lausus ta. «Probleemid on ikkagi erakinnistute ees olevate kõnniteedega, sest vahel on omaniku leidmisega suuri raskusi.»

Maxima avalike suhete juht Erkki Erilaid tõdes, et kõnealuse tänavajupi puhastamise töökord oli Maximale üllatusena tulnud.

«Aga pole probleemi,» sõnas ta. «Teeme korda ja hakkame selle lõigu eest ka edaspidi hoolitsema.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles