Mälestusturniiri võit läks Jõgevale

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhan Aidaku mälestusturniiri tütarlaste kolm paremat olid Teele Siim (vasakul), võitja Anna-Kaisa Adamson ja Katrin Karu.
Juhan Aidaku mälestusturniiri tütarlaste kolm paremat olid Teele Siim (vasakul), võitja Anna-Kaisa Adamson ja Katrin Karu. Foto: Mati Adamson

Juhan Aidaku mälestuseks peetud välkkabeturniiri parim mees oli tänavu jõgevalane Kaljo Siimer. Edukaim naine oli Tartumaad esindav Aili Visnapuu ning noortest võidutsesid Suure-Jaani kabetaja Margus Jaansoo ning Sürgaverest pärit Anna-Kaisa Adamson.

Möödunud pühapäeval Sürgavere koolimajas korraldatud võistlustel tegi kaasa 16 meest. Parima tulemuse saanud Kaljo Siimer edestas poole punktiga teisele kohale tulnud Viljandi kabetajat Ants Särgavat ning Jõgeva esindajat Enno Eermat.

Erinevalt meestest, kellel oli ühele partiile mõtlemisaega kolm minutit, anti naiste ja noorte mõõduvõtul mõtlemisaega viis minutit.

Nelja naiskabetaja konkurentsis sai parima tulemuse Tartumaad esindav Aili Visnapuu, kes kogus viis ja pool punkti. Nelja punktiga oli teine Pilleriin Visk Jõgevalt ning kolmas temast poolteist punkti vähem saanud Eha Sepp Regoldist. Ainsa Viljandimaa esindajana osalenud Aage Õunapil ei õnnestunud seekord enda kasuks lahendada ühtegi partiid.

Tüdrukute mõõduvõtul oli osalejaid seitse. Maksimaalsed kuus punkti sai Sürgavere neiu Anna-Kaisa Adamson. Kolme ja poole punktiga järgnes talle Teele Siim Suure-Jaanist ning kolmandaks tuli kaks ja pool punkti kogunud Katrin Karu Sürgaverest.

Seitsme noormehe seas sai samuti täiseduga esikoha Suure-Jaani poiss Margus Jaansoo. Nelja punktiga olid vastavalt teine ja kolmas Alari Adamson Sürgaverest ja Edvin Kulemin Hallistest.

Tänavu 11. korda korraldatud Juhan Aidaku mälestusvõistluste peakohtunikuna tegutses Hugo Hommik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles