Karl Roosna tõus Saksamaa esiliigasse jäi mõne värava kaugusele

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Viljandi HC-st tuule tiibadesse saanud Karl Roosna mängib praegu Saksamaa 3. Bundesligas klubis 1. VfL Potsdam.
Viljandi HC-st tuule tiibadesse saanud Karl Roosna mängib praegu Saksamaa 3. Bundesligas klubis 1. VfL Potsdam. Foto: Elmo Riig

Äsja lõppes Viljandist pärit käsipalluri Karl Roosna Saksamaa 3. Bundesligas mängiva koduklubi 1. VfL Potsdami hooaeg ning napilt jäi puudu pääsemisest 2. Bundesligasse.

Kolmanda liiga finaalide avamängus jäi 1. VfL Potsdam võõrsil Rostocki HC Emporile 27:28 alla, aga kordusmängus haaras ta kohe ohjad ja juhtis Roosna värava järel 5:1. Seejärel mäng võrdsustus ning vahepausile mindi juba külaliste 14:13 eduseisus. Empor alustas teist pooltundigi hästi ja juhtis 43. minutil 20:17. Potsdamlased tegid neljaväravalise spurdi ja said uuesti ette, et siis jälle kahe väravaga taha jääda. Kolm minutit enne lõppu vähendas Roosna täpse karistusviskega veel vahe minimaalseks, 24:25, kuid see jäi kodumeeskonna viimaseks tabamuseks ning Empor sai 27:24 võiduga pääsme 2. Bundesligasse.

"Väga valus, aga peame peeglisse vaatama: ise andsime ära, nii esimeses kui ka teises mängus. Laupäeval saime hästi minema ja võinuks kuue-seitsmega peal olla, aga hakkasime lihtsates olukordades väravavahile pihta viskama," kirjeldas Roosna liigatõusu käestlibisemist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles