Annetused toovad soojendusmati

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rõõmu valmistab nii andmine kui saamine. Tšeki annetussummaga annavad Viljandi Selveri juhataja Marina Lillepõld (paremal) ja teenindaja-administraator Tiina Leitma, vastu võtab vanemämmaemand Esta Vahtra.
Rõõmu valmistab nii andmine kui saamine. Tšeki annetussummaga annavad Viljandi Selveri juhataja Marina Lillepõld (paremal) ja teenindaja-administraator Tiina Leitma, vastu võtab vanemämmaemand Esta Vahtra. Foto: Elmo Riig / Sakala

Teisipäeval käis Selveri esindus Viljandi haiglas, et anda üle heategevuskampaaniaga kogutud 3822 eurot.

Viljandi haigla juhatuse esimees Ülle Lumi tänas annetajaid ning ütles, et selle summa eest ostetakse sünnitusosakonnale vastsündinute soojendusmadrats. «Sünnitusosakonna sisustust on lähiajal plaanis uuendada ja heategevusest tulnud soojendusmatt on hea täiendus sellele kavale.»

Suurem osa sünnitusosakonna töötajatest ei saanud pidulikust koosviibimisest osa võtta, sest parasjagu sündiv laps vajas ilmaletulekuks erakorralist abi.

Heategevuskampaania «Koos on kergem» kestis 17. novembrist 4. jaanuarini ning sellal lisandus iga ostu pealt kampaaniafondi 0.64 senti. Heategevusraha koguti igas Eesti Selveris oma maakonna haiglale.

Mündikampaania, mille käigus saab kogumiskarpidesse metallraha jätta, kestab aasta läbi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles