Viljandis on vaktsineerimiseks 1000 vaba doosi ning haiglas lõppes külastuskeeld

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Viljandi haiglas avati 500 uut vaktsineerimisaega.
Viljandi haiglas avati 500 uut vaktsineerimisaega. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Viljandi haigla andis teada, et avas täna 1000 uut aega Jansseni koroonavaktsiiniga vaktsineerimiseks 19. juunil ja 27. juunil.. Samuti on tänasest taas lubatud haiglaravil viibivate patsientide külastamine.

Viljandi haigla andis pressiteate vahendusel teada, et tänasest on taas lubatud haiglaravil viibivate patsientide külastamine. Külastaja peab olema viirusnakkuse tunnusteta ja Covid-19 vastu vaktsineeritud või selle läbi põdenud viimase kuue kuu jooksul. Kaasas peab olema ka seda kinnitav tõend. Samuti lubab haigla patsiendile külla ühe inimese korraga ning visiit peab piirduma 15 minutiga. Osakonniti on patsientide külastamise tingimused erinevad, infot selle kohta leiab haigla kodulehelt. ​

​Lisaks teatas haigla Facebooki lehel, et täna lisati Viljandisse 1000 uut aega Jansseni koroonavaktsiiniga vaktsineerimiseks. Jannsen COVID-19 vaktsiini kasutatakse 18-aastastel ja vanematel täiskasvanutel. Kaitse saamiseks piisab ühest doosist.

Vaktsineerimine on peahoone fuajees analüüside kabinetis laupäeval, 19. juunil alates kella 10. Registreerida saab üleriigilises digiregistratuuris või telefonil 434 3001. Kaasa tuleb võtta isikut tõendav dokument. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles