Gedly Tugi untsu läinud katsest: enda jaoks oli päris piinlik ja naljakas olukord

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy

Laupäeval Viimsis aset leidnud heitjate seeriavõistluse teisel etapil juhtus kentakas seik odaviskaja Gedly Tugiga, kes kaotas ühel katsel hetk enne viset oda üle kontrolli ning see prantsatas tema nina ette maha.

19-aastane Karksi-Nuiast pärit odaviskaja juhtunus viga ei saanud ning juba mõni sekund pärast vahejuhtumit manas ta näole muige. "Enda jaoks oli päris piinlik ja naljakas olukord," tunnistas ta ja ütles, et haiget ta tõesti õnneks ei saanud, kuigi olukord võinuks ka väga halvasti lõppeda. "Juhtus see nii, et oda läks teisele poole pead – valele poole – ja kadus käest ära," selgitas ta ja märkis, et selline asi on tal korra ka varem juhtunud U18 Euroopa meistrivõistlustel Gyoris 2018. aastal.

Laupäevasel heitjate seeriavõistluse etapil sai Tugi parimal katsel kirja 47.79, mis andis Mirell Luige (50.11) järel teise koha. Tugi isiklik rekord on 54.52 ja tema suurimateks saavutusteks võib pidada pronksmedaleid noorte Euroopa meistrivõistlustelt 2018. aastal ja juunioride Euroopa meistrivõistlustelt 2019. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles