Alustaval rahvajalgpalli hooajal teeb debüüdi tuliuus Viljandi valla meeskond

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Viljandi vallameeskonna kapten Kardo Kivirand võttis vastu Tuleviku harrastajate esindajalt Rain Hüvalt kingituse, mille abil värske tiim saab muretult hooajale vastu minna ning kvaliteetselt treenida.
Viljandi vallameeskonna kapten Kardo Kivirand võttis vastu Tuleviku harrastajate esindajalt Rain Hüvalt kingituse, mille abil värske tiim saab muretult hooajale vastu minna ning kvaliteetselt treenida. Foto: Marek Tiits

Täna kell 15 alustab Virtsu staadionil hooaega esimese vooru madinaga jalgpalliklubi Hanila Tulevik Viljandi Tuleviku harrastajate vastu. Samal ajal läheb oma kaunil Heimtali koduväljakul aga FC Mulgiga vastamisi tuliuus Viljandimaa rahvaliiga sats, Viljandi valla jalgpallimeeskond.

"Meil on tohutult hea meel, et rahvajalka Viljandimaal on saanud taas kandepinda juurde. Eriti head meelt teeb aga ka see, et uus võistkond just meie ridadest välja kasvas: meeskonna liider Kardo Kivirand mängis veel mullu meie satsi eest, samuti on vallameeskonnas mitu meie pundi endist mängijat," rääkis Viljandi jalgpalliklubi Tulevik turundus-arendusjuht Marek Tiits. Valla meeskonda aidati registreerimisega ning muu vajaliku paberitööga, et nad hooajaks valmis saaksid.

Laupäeva õhtul aga võttis vallameeskonna kapten Kardo Kivirand vastu Tuleviku harrastajate kingituse, mille abil värske tiim saab muretult hooajale vastu minna ja kvaliteetselt treenida. Tuleviku harrastajate satsi üks eestvedajatest, Rain Hüva andis neile üle uhiuue pallikoti koos uute mängupallide, väravavahikinnaste, pallipumba ja muude vajalike vahenditega.

"Harrastajatel on algamas neljas hooaeg rahvaliigas ning tänavu novembris hakkab meil jooksma juba viies aasta ühiselt sporti tehes," ütles Hüva. "Kui Marek Tiitsiga 2017. aastal harrastajate pundi kokku kutsusime, oli meil algusest peale unistus, et meie tegevus saab olema laiapinnalisem kui vaid üks meeskond. Võttis aega, aga Kardo Kiviranna näol kerkiski lõpuks esile täpselt selline entusiast, kelle najal Eesti rahvajalgpall püsib. Vaid aasta pärast meie meeskonnaga liitumist panigi ta juba kokku uue meeskonna, mis nüüd oma esimesele hooajale vastu läheb."

Ta sõnul teeb see rõõmu ning näitab, et asju südamega tehes langevad ideed ja unistused alati viljakale pinnasele. "Viljandimaa lahingud rahvaliigas saavad tänavu olema eriti tulised ja marulised," ütles Hüva.

Tuleviku harrastajate ja vallameeskonna EJL Coolbet Rahvaliiga B-tasandi esimeses alagrupis mängivad tänavu veel Pärnu Vaprus, Hanila Tulevik, JK Vatla ning kolmas Viljandimaa meeskond, Karksi-Nuias tegutsev FC Mulgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles