Toetusena saadud miljonid eurod on aidanud linnal teetööde hulka neljakordistada

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Neljapäeval astusid ehitusfirma TREF Nord juhatuse liige Jaanus Taro (vasakul), Viljandi linnapea Madis Timpson ja Viljandi Veevärgi juhataja Toomas Porro Uuel tänaval laudade taha ning allkirjastasid lepingu, mille järgi ehitatakse Uus tänav uueks. See töö on 2021. aasta kõige kallim tänavaremont Viljandis.
Neljapäeval astusid ehitusfirma TREF Nord juhatuse liige Jaanus Taro (vasakul), Viljandi linnapea Madis Timpson ja Viljandi Veevärgi juhataja Toomas Porro Uuel tänaval laudade taha ning allkirjastasid lepingu, mille järgi ehitatakse Uus tänav uueks. See töö on 2021. aasta kõige kallim tänavaremont Viljandis. Foto: Elmo Riig

Viljandi linnas tehakse tänavu umbes 4,8 miljoni euro eest teetöid ning peaaegu pool sellest rahast saab linn abina kas riigilt­ või eurotoetusena. Just tänu toetustele on nii eelmisel kui sel aastal teetööde hulk kasvanud nii suureks, kui varem oli nelja aasta maht.

«2014.–2017. aastani saime investeerida raha kokku sama palju, kui oli eelmise aasta summa, ning tänavune aasta tuleb mullusega sarnane,» tõi Viljandi linnapea Madis Timpson näite, kui palju on linna ehituste hulk kasvanud. Tööde hulk on järsult suurenenud riigilt saadud abisummade tõttu ning selle põhjus on linnapea hinnangul Viljandi ja riigi omavaheline hea läbisaamine.

«Olenemata sellest, kes on võimul, on meil olnud head suhted ja oleme ennast riigile tõestanud kui usaldusväärne partner,» leidis Timpson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles