Suurim tööandja sai peaministrilt tunnustuse

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Aktsiaselts Aken ja Uks pälvis peaministrilt regionaalmaasika autasu. Seda käis vastu võtmas juhatuse liige Imre Michalsky (keskel), kes on pildil koos peaminister Kaja Kallase ja riigihalduse ministri Jaak Aabiga.
Aktsiaselts Aken ja Uks pälvis peaministrilt regionaalmaasika autasu. Seda käis vastu võtmas juhatuse liige Imre Michalsky (keskel), kes on pildil koos peaminister Kaja Kallase ja riigihalduse ministri Jaak Aabiga. Foto: Stenbocki maja

Koroonapandeemia ajal edukalt hakkama saanud ning töötajate arvu lausa saja inimese võrra suurendanud Viljandimaa suurim ettevõte aktsiaselts Viljandi Aken ja Uks sai neljapäeval Stenbocki majas peaminister Kaja Kallaselt regionaalarengu auhinna.

Põhjuseks, miks sel aastal sai ühe viiest regionaalarengu auhinnast Viljandi Aken ja Uks, nimetati Stenbocki majast saadetud pressiteates, et nimetatud ettevõte on pikaajaline maakonna suurim maksumaksja ja tööandja, kes suutis edukalt tegevust jätkata ka 2020. aasta pandeemia ajal ning isegi inimesi tööle võtta. Ettevõtte ühe osaniku Paavo Juhani Lampineni sõnul on kriisi ajal tõepoolest inimesi kõvasti juurde palgatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles