Rahvuskoondis edenes finaalturniirile üksnes võite tunnistades

Priscilla Õmblus
Copy
Eesti meeste võrkpallikoondis tunnistas Euroopa Kuldliiga alagrupiturniiril vaid võite. Finaalturniiril läheb ta nüüd vastamisi Türgiga. Koondise ridades mängib libero positsioonil Viljandist pärit Silver Maar (paremal).
Eesti meeste võrkpallikoondis tunnistas Euroopa Kuldliiga alagrupiturniiril vaid võite. Finaalturniiril läheb ta nüüd vastamisi Türgiga. Koondise ridades mängib libero positsioonil Viljandist pärit Silver Maar (paremal). Foto: Tairo Lutter

Läinud pühapäeval Lätis Liepājas Euroopa Kuldliiga alagrupiturniiri täiseduga lõpetanud Eesti meeste võrkpallikoondis, milles kannab liberorolli Viljandist pärit Silver Maar, läheb nüüd poolfinaalis vastamisi tiitlikaitsja Türgiga.

Alagrupi viimase kohtumise pidas Eesti meeskond Lätiga. Ehkki finaalturniirile oli ennast juba välja võideldud, nooliti lõunanaabritelt võitu.

«Edasipääs oli juba kindel, seega otsustasin mängitada neid, kel on rohkem kogemusi vaja. See pole mängijale lihtne, kui sa pole seni turniiril palju mänginud ja mina tahan ikka võitu,» rääkis rahvuskoondise peatreener Cédric Énard pärast seda, kui pühapäeval oli Läti 3:0 (25:20, 25:17, 25:16) alistatud. «Esimeses geimis olin pisut pahane, sest midagi juhtus ja mängijad ei reageerinud sellele. Tahtsin, et nad ise sellest olukorrast välja tuleksid, mitte vahetusi teha. Õnneks geimi lõpus saime minema ja asjad hakkasid laabuma. Olen kokkuvõttes rahul, sest me võitsime ja nad said hakkama.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles